Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Satakieli on enemmän

Satakieli koulutus Oy on luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua yritysten kielikoulutustarpeisiin.

miksi
Yritysmaailma fuusioituu ja integroituu, työyhteisöt ovat kansainvälisiä ja yhteistyö yli maiden rajojen on arkipäivää yhä useammassa yrityksessä. Kovassa kilpailussa on ehdottoman tärkeää tuntea sekä yhteistyökumppanin kieli että kulttuuri. Tämä edellyttää yritysten henkilöstöltä kykyä viestiä vieraalla kielellä tehokkaasti ja oikein. Oman alan erikoisterminologian hallinta ja yhteistyökumppanin viestintäkulttuurin tuntemus on välttämätöntä.
vuodesta 1999
Satakieli koulutus oy on tarjonnut laadukasta ja yksilöllisesti suunniteltua kieli- ja kulttuurikoulutusta yrityksille jo vuodesta 1999. Maineemme asiakkaidemme keskuudessa on hyvä, koska laatu, yksilöllisyys ja tehokkuus ovat meille kunnia-asioita. Satakieli koulutus Oy on luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua yritysten kielikoulutustarpeisiin. Huolella ja ammattitaidolla suunnitellut kurssit ja kurssimateriaalit sekä kurssihallintaohjelma takaavat laadukkaan ja tehokkaan opetuksen sekä joustavan palvelun. Kurssitarjontamme kattaa räätälöidyt kielikurssit, erikoiskurssit, Coaching–kurssit, intensiivikurssit, teemapäivät, tutkintovalmennuksen kansainvälisiin kielitutkintoihin ja kielikurssit ulkomailla. Tämän lisäksi teemme käännöksiä sekä kielitaidon arviointia.

Tarjoamme koulutusta pääkaupunkiseudun lisäksi myös usealla muulla paikkakunnalla Suomessa.

Referenssit

Meillä on monia tyytyväisiä asiakkaita. Katso mitä he ovat sanoneet meistä.

Lue lisää